Nyhet

Söker du personal eller söker du hästjobb?

Känner du till Gröna jobb? Gronajobb.se är en jobbsökarsite helt inriktad på det gröna näringslivet. Gröna jobb har funnits sedan 2003 och är finansierad av HYN, LRF, Gröna arbetsgivare, SLU, Kommunal mfl. Tjänsten är alltså gratis att använda för arbetssökande och arbetsgivare.
Foto: Fredrik Sandin-Carlsson

Gröna Jobb samlar arbetstillfällen från praktik till akademi och visar på både bredd och djup i de jobb som finns i de gröna näringarna. För arbetssökanden finns en funktion där man kan bevaka den typ av jobb man är intresserad av.

De flesta jobb som visas på hemsidan kommer från Platsbanken men ca 25% av jobben visas på Gronajobb.se är direkt inlagda av företagare direkt. Eftersom det är helt inriktad på en viss sorts jobb så upplever användare att den ger en bättre träffsäkerhet.

Statistik från Gröna Jobb ligger också till grund för att visa på det stora behov som faktiskt finns i det gröna näringslivets småföretagande. Under ett år visas ca 15 000 jobb.

Besök www.gronajobb.se

Mer från Hästnäringens Yrkesnämnd
Hästnäringens Yrkesnämnd (HYN)

HYN:s organisation är uppbyggd av företrädare för arbetsmarknadens parter samt företrädare för hästnäringens organisationer. Hästnäringens Nationella Stiftelse är samarbetspartner och delfinansiär av HYN.