Nyhet

Välkommen till nya HYN.se!

Hästnäringens Yrkesnämnd lanserar idag sin nya hemsida.
Foto: Svensk Galopp

HYN:s kanslichef Sara Westholm svarar på ett par snabba frågor om arbetet med den nya sajten:

Varför har ni gjort om HYN:s hemsida?
Den tidigare hemsidan hade funnits i väldigt många år och var i behov av uppfräschning. Nu får vi en mobilanpassad hemsida där vi på ett enklare sätt kan förmedla information kring HYN:s huvudområden – utbildning och arbetsmarknad.

Hur ser du att det kan stötta verksamheten?
På den nya hemsidan kan man på ett enkelt sätt hitta vägarna till olika yrken och utbildningsformer. Vi skriver också om schyssta villkor och hästnäringens arbetsmarknad, vilka är viktiga delar för HYN.

Finns fler utvecklingstankar?
Inom kort kommer vi att utveckla en egen del kring kvalitetssäkring av hästgymnasier. Där kommer man att kunna hitta info om vilka skolor som är kvalitetsmärkta och vad märkningen står för. Det blir även en egen inloggning för de skolor som är kvalitetsmärkta.

Vi hoppas att du ska trivas och känna igen dig en smula, trots att utseendet är helt nytt. Hittar du några konstigheter så skicka oss gärna lite feed-back!

Kontaktperson
Sara Westholm Arbetsmarknadsansvarig Hästnäringens Nationella Stiftelse
Mer från Hästnäringens Yrkesnämnd
Hästnäringens Yrkesnämnd (HYN)

HYN:s organisation är uppbyggd av företrädare för arbetsmarknadens parter samt företrädare för hästnäringens organisationer. Hästnäringens Nationella Stiftelse är samarbetspartner och delfinansiär av HYN.