Nyhet

Många lediga jobb i hästnäringen

Många hästjobb annonseras just nu ut i sociala medier och vi vill uppmuntra arbetsgivare att också använda jobbsökarsajten Grona jobb.se

Gronajobb.se är en jobbsökarsite helt inriktad på det gröna näringslivet. Den har funnits sedan 2003 och är finansierad av LRF, Gröna arbetsgivare, SLU, Kommunal, HYN mfl. Tjänsten är  gratis att använda för arbetssökande och arbetsgivare. Gröna Jobb samlar arbetstillfällen från praktik till akademi och visar på både bredd och djup i de jobb som finns i de gröna näringarna. För arbetssökanden finns en funktion där man kan bevaka den typ av jobb man är intresserad av.

De flesta jobb som visas på hemsidan kommer från Platsbanken men ca 25% av jobben visas på Gronajobb.se är direkt inlagda av företagare direkt.

Statistik från Gröna Jobb ligger också till grund för att visa på det stora behov som faktiskt finns i det gröna näringslivets småföretagande. Därför är det viktigt att du som hästföretagare också lägger in dina jobb hos Arbetsförmedlingen eller Gröna Jobb.

Besök Gröna jobb här: www.gronajobb.se

Mer från Hästnäringens Yrkesnämnd
Hästnäringens Yrkesnämnd (HYN)

HYN:s organisation är uppbyggd av företrädare för arbetsmarknadens parter samt företrädare för hästnäringens organisationer. Hästnäringens Nationella Stiftelse är samarbetspartner och delfinansiär av HYN.